Meny Vecka
Restaurang Strandbjörket
VECKA
Måndag 15 April
Veg: Vegetarisk vårsoppa med brödbulle och ost
Alt 1: Fläskköttgryta med svamp och paprika samt kokt potatis och haricots verts
Alt 2: Tacopasta med créme fraiche
Soppa: Vegetarisk vårsoppa med brödbulle
Dessert: Blåbärspaj, Vaniljsås
Tisdag 16 April
Veg: Sojastrimlor i curry- och kokosmjölksås serveras med basmatiris och bukettgrönsaker
Alt 1: Stekt chorizo med hemlagat potatismos, grillgurka och bukettgrönsaker
Alt 2: Fiskgratäng med smak av dragon samt kokt potatis och bukettgrönsaker
Soppa: Vegetarisk vårsoppa med brödbulle
Onsdag 17 April
Veg: Qourn- och kikärtspanna med persiljecrème samt ärtor
Alt 1: Pocherad sejfilé med het skaldjurssås och kokt potatis samt ärtor
Alt 2: Lasagne på vildsvinsfärs med tomatsallad
Soppa: Vegetarisk vårsoppa med brödbulle
Torsdag 18 April
Veg: Falafelbiff med ört- och vitlökssås, ugnsstekt potatis samt slottsgrönsaker
Alt 1: Grön ärtsoppa med pepparrotsklick samt brödbulle och ost
Alt 2: Chilikryddad kycklingklubba, barbequesås, ugnsstekt potatis och slottsgrönsaker
Soppa: Grön ärtsoppa med pepparrotsklick samt brödbulle
Dessert: Blåbärspaj, Vaniljsås
Fredag 19 April
Veg: Grönsakswok med fullkornsris , tomatsås med sweetchili och purjolök
Alt 1: Hempanerad sejfilé med tartarsås kokt potatis samt ärtor och citronklyfta
Soppa: Grön ärtsoppa med pepparrotsklick samt brödbulle
Med reservation för ändringar